Odpowiedz, jak dla mnie, prosta
Mam wolne popołudnie, nie mam nic do roboty. Jak by tu poszpanować w szkole <mysli>...
Wiem! Założe radyjko internetowe
Dobra, strona na EF z darmowych szablonem i logo przerobionym w paincie tez, teraz kupic serwery shoutcast i te, jak to sie nazywa, aaa autopiloty. No to juz dodane staty teraz szukać (Pseudo) Dj'i. Oo on ma 12 lat a gra tak fajnie, i jak fajnie przechodzi miedzy piosenkami (piszczy bo przed mutacją, na koniec piosenki klika stop i szuka innej piosenki) no to go bierzemy, jeszcze kilku innych i ekipa zrobiona!!! Teraz zostało pospamować na gg, na forach że radyjko zrobilem i do szkoly zadzwonic zeby sie pochwalić.
5 dni pózniej...
Co to ja robiłem? Hmm, aaa już wiem, przecież od paru dni robię strone o grach, tylko jaki do niej adres <mysli>
Koniec
No to tak na szybko wytlumaczone :p
Ludzie ktorzy prowadzą dane radyjko nie wiedzą ze strona jest ochydna, ciemna... bo to ich radio, a jak ktoś jeszcze powie że brzydka no to juz nie żyje
.
Według mnie, strona powinna byc najlepiej jasna, lub jeżeli juz ciemna, to troche zeby jasności było, chociaz czasami ciemne strony są ładniejsze od tych jasnych. Strona powinna być przejrzysta, prosta lecz funkcjonalna...
Dzięki :p
Mateusz Matmaxalez