10 Styczeń 2025, 10:19:35

Autor Wątek: problem z odsluchaniem na winapie  (Przeczytany 5123 razy)

zerosub

• Gość
problem z odsluchaniem na winapie
« dnia: 16 Kwiecień 2014, 17:47:52 »
Witam

Moj prblem polega na tym : wpisuje adres url radia jestem co prawda polonczony z radiem lecz niema dziwiek , rds dziala podany jest tytul nuty
ale nie ma dziwieku  czy moze mi ktos w tym pomuc ,musze jeszcze dodac ze po wpisaniu url innego radia winam smiga doskonale , moze trzeba cos zmienic w SAM - ie ?

brt

• Gość
Re: problem z odsluchaniem na winapie
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Kwiecień 2014, 17:47:52 »
Rozumie ze chcesz odsluchac samego siebie...Sprawdz czy na equalizerze  encodera  w programie Sambc skacza db. Jesli nic sie nir dzieje przelacz te kropeczki jak dobrze pamietam z czerwonej na niebieską( nagrywanie/odtwarzanie)

zerosub

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Kwiecień 2014, 17:47:52 »
(02.08.2013 17:04)brt napisał(a):  Rozumie ze chcesz odsluchac samego siebie...Sprawdz czy na equalizerze  encodera  w programie Sambc skacza db. Jesli nic sie nir dzieje przelacz te kropeczki jak dobrze pamietam z czerwonej na niebieską( nagrywanie/odtwarzanie)

Tak dokładnie 'brt' problem jest głebszy mysle  gdy prubuje to samo zrobic innym programem poprzez Oddcast mam te same objawy RDS dziala lecz nie ma dziwieku niewiem co sie porobilo moze cos w systemie mego kompa Pytajnik  inne stacje slysze normalnie

[attachment=201]  

[attachment=200]

zerosub

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 16 Kwiecień 2014, 17:47:52 »
Dzieki

Przeinstalowałem SAM-a i teraz dziła all Piwo