Witamy serdecznie po wieloletniej nie aktywności .
Pragne bardzo serdecznie , Was przywitać ! . i spróbować zachęcić do nowej .. współpracy z naszym nowym projektem ! O tym za chwile .
Wczesniej .. O tym co było , Radio Strefa Muzyki , w skrócie ,, RSM-FM" Działające krótko na przełomie .. 2015/2016r . próba reaktywacji projektu w roku 2018 okazała się nie udana !! ze względu na brak czasu .. I życie osobiste . Co o samym projekcie ? RSM-FM , Radio miało powstać .. I rozwijać się z myślą nie tylko opartej o muzyce .. byle by coś grało !. staraliśmy sie , kłaść nacisk na przede wszystkim bieżące nowości , pojawiające sie w naszym radio Jak i że .. skróty , zapowiedzi muzycznej premier ki na stronie radia . RADIO RSM-FM - Miało być Radiem , muzyczno Informacyjnym I rozrywkowym .
Nie przewidywaliśmy implementację wszelakich rodzajów czatów , Czy xatów . co znacznie Obniża rangę radia I traci na wartości poważnego projektu Radiowego. na naszej stronie .. kontakt z Administracją Czy prezenterami .. miał odbywać sie.. na zasadzie , konsoli podczas prowadzonej audycji . bądź po za audycją Na specjalnie przypisany adres e-mail prezentera /Administracji radia .
Tym czasem ! Od miesiąca marzec br , zacząłem zastanawiać sie nad reaktywacją .. Odświeżeniem pomysłu pod nową nazwą radia I dodać kilka innych fajnych smaczków .. do projektu który juz stworzyłem A .. okazał się nie wypałem . więc. postanawiam stworzyć coś , co nie bedzie sie tylko nazywało ! Lecz coś.. co z czym biedzie mogło sie kojarzyć ? w ten sposób stworzyłem .. projekt radiowy - IPLAY RADIO.FM
http://www.iplay-radiofm.com.pl/.który będzie kontynuacją.. starszej siostry Radio Strefa Muzyki .
O samym projekcie ? IPLAY RADIO.FM - Pomysł o raz projekt RSM-FM.. w dalszym ciągu zostanie wykorzystany .. pod nową Odświeżoną nazwą Radio - IPLAY RADIO.FM- Który skupiać będzie się.. głównie na , Muzycznych nowościach .. odgrywanych na audycjach .. Oraz gdy żaden prezenter nie będzie prowadził audycji . Na samej stronie ? będziemy mogli .. nie tylko posłuchać ? Ale i tylko więcej .. przeczytać O danej nowości , Artyscie/tce . W związku z tym .. poszukuje osoby chętne ! poważnie traktujące wszelakie współprace .. do współpracy z z moim radiem . To radio .. to nie pseudo radio gdzie możemy spotkać w internecie .. Inne nazwy , jednak muzycznie zadne pseudo amatorskie radia nie wyrozniają sie niczym . xaty- czaty- A i nawet mycznie.. grają jednakowo . Na tym staram się , skupiać Aby , IPLAY RADIO.FM Wyróżniało sie.. muzycznie .. podejsciem do samego projektu Oraz wizytówką samego radia. bo to jest tutaj najważniejsze !! .
Z góry zaznaczam ! moja wypowiedzią , nie mam zamiaru Obrazić żadnego z właścicieli e-radia internetowego .
Jeżeli uwaznie zapoznałem sie .. z przedstawionym przeze mnie projektem ? zapoznałeś sie z str www -
http://www.iplay-radiofm.com.pl . widzisz w Tym choć ziarenko nadziei.. napisz do mnie
pomoc@iplay-radiofm.com.pl